Στόχος

Στρατηγική κατεύθυνση: δημιουργικότητα, συνεργασία, υπέροχοι άνθρωποι

Ο στόχος μας πάντοτε είναι να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευκολία στους πελάτες μας, εδραιώνοντας τη θέση μας στην αγορά

Εξασφαλίζοντας πως όλες οι ηλεκτρονικές σας συσκευές λειτουργούν ομαλά, παρέχουν τη μέγιστη αποδοτικότητα, αξιοπιστία, επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

Διασφαλίζουμε πως οι εσωτερικές λειτουργίες μιας ευρείας γκάμας ηλεκτρονικών συσκευών λειτουργούν κατά το βέλτιστο τρόπο, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη διάρκεια ζωής.

Όραμα

Παροχή των υπηρεσιών που δίνουν στους πελάτες την καλύτερη ικανοποίηση.

Να γίνουμε μια αγαπημένη μάρκα, μια καινοτόμος και θαυμαστή εταιρεία. Γι’ αυτό, αφιερώνουμε τις προσπάθειές μας στη δημιουργικότητα και την καινοτομία, στην κοινή αξία με τους εταίρους μας και τους σπουδαίους ανθρώπους μας.

Προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως χάρη στο πάθος μας για καινοτομία και για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιπλέον, θα διερευνήσουμε πλήρως τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που συμβάλλουν στην επίτευξη

Φιλοσοφία / Εταιρική Κουλτούρα

Πιστεύει ότι η δεοντολογική διαχείριση δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για την αντιμετώπιση των ραγδαίων αλλαγών στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και ένα μέσο για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης με τους διάφορους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των μετόχων, των εργαζομένων, των επιχειρηματικών εταίρων και των τοπικών κοινοτήτων. Με στόχο να γίνει μία από τις πιο δεοντολογικές εταιρείες στον κόσμο, η Samsung συνεχίζει να εκπαιδεύει τους εργαζομένους της και να λειτουργεί συστήματα παρακολούθησης, ενώ ασκεί δίκαιη και διαφανή εταιρική διαχείριση.

Η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση των πελατών μας αποτελεί για εμάς το κίνητρο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για αλλαγή και καινοτομία.

Σημειώνοντας μέχρι σήμερα λαμπρή πορεία

Οι λύσεις και ο εξοπλισμός